+30 2310 818488 +30 6972 891724

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Χρήστος Παπαιωάννου είναι Χειρουργός-Ουρολόγος Ανδρολόγος, με εξειδίκευση στη στυτική δυσλειτουργία και στο πυελικό άλγος.

male

Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ουρολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, κατάγεται από τη Θάσο, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 2015 όπου παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ουρολογίας στη διάγνωση και τη θεραπεία. Είναι υπεύθυνος στο τμήμα Ανδρολογίας για τη στυτική δυσλειτουργία και το πυελικό άλγος στην Ουρολογική Ομάδα U4U. Επίσης, είναι ο υπεύθυνος για τη θεραπεία με κρουστικά κύματα.

Εκπαίδευση και ακαδημαϊκές σπουδές

Ο ουρολόγος Χρήστος Παπαϊωάννου έχει σημαντική παρουσία και συμμετοχή σε συνέδρια, συμπόσια, εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι υπεύθυνος για τη συγγραφή και παρουσίαση πολλών προφορικών εργασιών και ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει εξειδικευθεί στο τμήμα Λιθοτριψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Έχει συμβάλλει ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φοιτητών.

Επαγγελματική εμπειρία

Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης πραγματοποίησε συνεδρίες εξωσωματικής λιθοτριψίας και χειρουργεία λιθίασης νεφρών και ουρητήρα.

Παρακολούθησε ασθενείς με ανδρολογικά προβλήματα στο ιατρείο Ανδρολογίας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2015 όπου παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ουρολογίας στη διάγνωση και τη θεραπεία. Συνεργάζεται ως Επιμελητής Β’ με την Ουρολογική Ομάδα U4U από τον Σεπτέμβριο 2019.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Ε.Ο.Ε. και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας ΕAU.